Actueel

Onderzoek hoe wordt uw leven weer leefbaar

Premier Rutte heeft de laatste weken versoepelingen aangekondigd van de coronamaatregelen. Daarbij is onvoldoende rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of een chronische ziekte. En dus kan lang niet iedereen goed uit de voeten in de nieuwe ‘anderhalve meter-samenleving’. Om daar verbetering in te brengen, beginnen we nu dit onderzoek. Daarin vragen we mensen met een beperking of een chronische ziekte wat de belangrijkste problemen zijn die ze op het moment ondervinden. En wat ze nodig hebben om het gewone leven weer leefbaar te maken.

We zouden het zeer op prijs stellen als u aan het onderzoek meedoet. Want hoe meer mensen des te bruikbaarder de uitkomsten van het onderzoek. En die uitkomsten gebruikt Ieder(in) weer om de overheid te adviseren over aanpassing van het coronabeleid.  Het invullen van de vragenlijst kost tussen de 10 en 15 minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

U kunt de vragenlijst vinden via onze website https://iederin.nl/doe-mee-aan-het-onderzoek-hoe-wordt-uw-leven-weer-leefbaar/. Of via deze directe link: https://nl.surveymonkey.com/r/gewoneleven

Wilt u de vragenlijst later invullen? Dat kan tot en met 31 mei 2020.

Veel dank voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,

Martin Boerjan
Beleidsmedewerker Mobiliteit en Toegankelijkheid

Ieder(in)